你系真傻定假笨, 定系未見過世面, 員工試好先開單有幾奇 ?
7日包換就緊系無問題啦, 7日後又點呀, 第八日 ...
PCVR 發表於 2019-6-19 19:07

試好先開單
除左玩家要試極限
有壞丟返比代理
冇壞咁 re-pack黎做咩
你買幾多貨仲要係咁壞到大鋪你口中既20%貨量?
大家快D黎睇下佢吹左咩啦
好好笑架
真係會笑死人
8日9日?壞貨唔丟返比代理?,
代理鬼知你間鋪邊日賣既咩
壞貨唔退代理反而放返係度賣比你?
一個NS 2張單??大鋪過到機?
你知唔知你講緊咩架

再同你講件事, 你唔好話我老作,
多年前有日我一早去高登, 系中央田有條巷通去新翼你應該知架啦,
朝早剛開無 ...
PCVR 發表於 2019-6-19 18:48

我都可以幫人揀全部都冇問題既機
揀冇伏既牌子同貨去砌機組合區都有啦
又老屈人地講咩?

我係仲見過細鋪改名唔認數
水貨當行貨賣有問題拎去代理話唔係佢地既貨
拎去鋪頭都係果幾個人但鋪名轉左7次
張單個名間野當然冇左啦
保養唔洗指意啦

試好先開單
除左玩家要試極限
有壞丟返比代理
冇壞咁 re-pack黎做咩
你買幾多貨仲要係咁壞到大 ...
可愛小企鵝 發表於 2019-6-19 19:36

哇 !! 大家快d 來睇下, 一個未見過世面的人真系同白痴無分別架,
睇佢講野真真系笑到斷氣

職員試貨開先開單, 親耳聽到都唔止一次,
有問題即pack當無事, 唔洗嘛煩, 日後嘛煩系鋪頭唔系我.

前面講左, 8日9日壞貨退比代理, 鋪頭好人就幫你退, 唔好的就唔該自己拿上代理,
就算幫你搞你都要等代理整好或換貨, 你竟然連呢d手續都唔知, 真系笑死人

仲有呀, 唔該你解釋清楚  "仲要識砌會自己整壞......?" 呢句
竟然連 DIY 風險都唔知就系度吹

嘩 !!! 大家快d睇下, 有人話識砌就唔會自己整壞野, 真系好好笑架, 笑到80大壽都未笑完呀

我都可以幫人揀全部都冇問題既機
揀冇伏既牌子同貨去砌機組合區都有啦
又老屈人地講咩?

我係仲見過細鋪 ...
可愛小企鵝 發表於 2019-6-19 19:45

你到低系咪唔識中文
人地講出口 "你比我睇下對波, 我揀晒全報貨都幫你切部無問題既機",
咁都可以話老屈 ? 唔怪得你話我屈你啦

你話 :
我係仲見過細鋪改名唔認數
水貨當行貨賣有問題拎去代理話唔係佢地既貨
拎去鋪頭都係果幾個人但鋪名轉左7次
張單個名間野當然冇左啦
保養唔洗指意啦

我用番你的理論 :
我係仲見過細鋪改名唔認數   <- 你屈人細鋪改名唔認數
水貨當行貨賣有問題拎去代理話唔係佢地既貨   <- 你屈人水貨當行貨賣
拎去鋪頭都係果幾個人但鋪名轉左7次    <- 你屈人鋪名轉左7次
張單個名間野當然冇左啦    <- 你屈人張單個名間野冇左

你老作就真系唔洗指意啦

睇佢個名應該系女,
我真系懷疑就系頭先講比人睇波果個

拿, 我系懷疑咋, 唔好又話我老屈呀

8日9日?壞貨唔丟返比代理?,
代理鬼知你間鋪邊日賣既咩
可愛小企鵝 發表於 2019-6-19 19:36

嘩 !!! 大家來睇下, 有人話 "代理鬼知你間鋪邊日賣既咩", 乜連張單上面有日期都唔知呀"
真系好好笑架, 笑到80大壽都未笑完呀
沒文化, 真可怕

識用 比例來淡化實際人數 ... maths 有聽書阿

有D邏輯既都知道 大鋪要衰都一定最多人 細鋪 ...
Chrisf522 發表於 2019-6-19 15:23

再加佢地d朋友, 情人, 老婆, 除時 x2 都唔止

再加佢地d朋友, 情人, 老婆, 除時 x2 都唔止
PCVR 發表於 2019-6-20 07:28

你都適可而止啦   俾你講贏佢又如何

唔買既都繼續海淘 肯買既 明知有伏都照去加 博一博姐

結論: 支持海淘 先可以 以中立既身份 評論呢件事.

你都適可而止啦   俾你講贏佢又如何

唔買既都繼續海淘 肯買既 明知有伏都照去加 博一博姐

結論 ...
Chrisf522 發表於 2019-6-20 07:49

唔系我講贏佢, 系佢自己老作得太離譜 + 撩事鬥非,

我淘寶買左五年野了, 而家越買越多
舊年到今年買過 6, 7 塊主板, 個仔張 Display 都系淘寶,
大部份電子野, 連書本, PLC 都系

唔系我講贏佢, 系佢自己老作得太離譜 + 撩事鬥非,
我淘寶買左五年野了, 而家越買越多
舊年到今年買過 6, ...
PCVR 發表於 2019-6-20 08:05

支持海淘 給你讚

理性討論咪幾好 都幾十歲人 仲唔化咩

絕大部份論壇 都係消費者居多  品牌/商鋪-打手總有一部分

真係咁為消費者著想 宣揚下海淘仲實際 況且海淘 大部份都係 價格平*服務好*售後好

一味踩人地點樣點樣衰 意義不大 時間耐左 個POST一沉 無知既消費者咪又係繼續中招