[中央處理器] xander 保 ryzen 斷腳既話 有無得比錢整

抽起隻散熱時點知同粒u痴太實 一抽起粒u d 腳斷一條 有幾條r左 xender 有無得比錢整的

就算唔熱都知要左右鬆下話....
DGCNYO 發表於 2019-8-3 21:17

我昨日先上機,估佢唔到咁快合左體,我都唔算好大力.......而家無左一條針,幾下小小灣,上左機又奇怪地用到,但唔知邊度會有暗病

r左 自己拉返直就得, email 問AMD
zoin0000 發表於 2019-8-3 22:20

斷左一條

tb 揾到間有得整,問左價都係200內搞掂,但問題係要點寄去,有無師兄有計可寄到cpu 返大陸

正常斷針腳一定人為
通常我都轉一轉先, 用陰力起散熱
kcthomlau 發表於 2019-8-5 11:44

有早知無乞衣=,=呢野我都知,無諗過一日就痴到咁實

我標提到講明係比錢整,又無話屈代理換

新高登個邊唔知有無人識補cpu針腳,有無師兄試過,而家粒u 用到,但完來有兩條ram slot 用唔到,變相行唔到dual ram ,而家打機慢左好多.....r20 test 無分別,但3d mark 個spy time test, cpu score 少左成千幾分,打assassin's  creed odyssey 慢左好多

就咁用SF寄上去唔得?
大陸寄U落黎無問題
Odda 發表於 2019-8-10 14:49

因為入大陸要打稅,掉轉入香港就免稅,揾朋友帶左返大陸寄了,好快整好,係來回物流時間耐,100蚊人仔搞掂唔計運費

唔記得講我粒係3900X買左粒3600代用等粒U返黎

你有無問過AMD整唔整先
zoin0000 發表於 2019-8-13 13:21

比錢都唔肯整,大陸師傅一個鍾就整好....