我就早幾個月係新蛋入左呢兩對 G.Skill Trident Z RGB DDR4-3200 CL16 64GB (16GB x 4),$2,4xx 好抵玩:w ...
antonyhk 發表於 2019-10-22 13:00

食蕉 la 你~

回覆 38# 小焰

止痕?

回覆  小焰

止痕?
godming 發表於 2019-10-22 23:49

ECC ram? 普通機唔得用架bo

回覆  小焰

止痕?
godming 發表於 2019-10-22 23:49

個樣唔夠毒

我就早幾個月係新蛋入左呢兩對 G.Skill Trident Z RGB DDR4-3200 CL16 64GB (16GB x 4),$2,4xx 好抵玩:w ...
antonyhk 發表於 2019-10-22 13:00

百毒師兄,又毒人!

回覆 53# louis3412
我普通機用,見無人要我拿左返屋企準備裝啦

食蕉 la 你~
yick 發表於 2019-10-22 23:43
百毒師兄,又毒人!
sport 發表於 2019-10-23 00:26

做咩喎你地,我都係分享下資訊姐

自從塞滿8條RAM槽打爆128GB之後覺得其實一般好難用得晒。
我已經係勁開Edge分頁兼24x7開住,長期都係咬我三十幾GB上下,四十GB都未到,但又唔捨得拆返一半落來,塞住佢防塵都好吖

自從塞滿8條RAM槽打爆128GB之後覺得其實一般好難用得晒。
我已經係勁開Edge分頁兼24x7開住,長期都係咬我三 ...
Man@MFHK 發表於 2019-10-24 22:43

唔用CHROME?

我已經係勁開Edge分頁兼24x7開住,長期都係咬我三 ...
Man@MFHK 發表於 2019-10-24 22:43

學張家輝講"而家無,但將來會有(用)"
唔好再講了。我仲有2條糟未封,睇下年尾BONUS出幾多先。多就先打再爆16 x 4