[主機板] 你地會唔會"mung走"條restart線

費事烏底身 插耳筒時 唔小心噤到

我係公司成日扮整電腦,因為左右兩邊都係女同事

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

回覆 1# eric6a01

restart 線?   我連個restart制都無呀 (corsair 570X)

一條headphone 延長線已經解決你個問題

好多新機箱都已經冇咗restart制

via HKEPC Reader for Android

好多新機箱都已經冇咗restart制

via HKEPC Reader for Android
Kennn 發表於 2019-10-22 18:26

舊機箱用家(咩原因要取消重開制,底板都仲有係到?

舊機箱用家(咩原因要取消重開制,底板都仲有係到?
tom0079 發表於 2019-10-22 19:02
傳統設計la,底板用緊msi b450

費事烏底身 插耳筒時 唔小心噤到
eric6a01 發表於 2019-10-22 15:00

插落clear bios jumper 方便reset bios

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

回覆  eric6a01

restart 線?   我連個restart制都無呀 (corsair 570X)
happychanbb 發表於 2019-10-22 15:32

其實冇 Restart 制有時都幾尷尬

570X 用家

其實冇 Restart 制有時都幾尷尬

570X 用家
藤堂敏彌 發表於 2019-10-23 21:40

我依加係用commander pro,
果三個較燈既制無用

自己買條線插左去restart 制