其實鬥尼都冇意思
zen3 就出

請問 HWinfo64 同 Afterburner 去左邊 ?

真係咁驚比人睇到耗電同頻率 ?

仲有Fire Strike Extreme 呀:ph ...
crackong 發表於 2020-1-24 21:57

開左cpuz俾你啦, 5.0GHz, DDR4 4400, 你自己都見到啦
吾好講啦, gpgpu, tse, 請

開左cpuz俾你啦, 5.0GHz, DDR4 4400, 你自己都見到啦
吾好講啦, gpgpu, tse, 請
1756 發表於 2020-1-24 22:26

搞咁耐你都仲係左閃右避
片都拍埋但係就唔敢show 耗電同頻率
仲有Fire Strike Extreme 又係唔敢行.

我一開始已經講左

你一係照住要求來玩
一係唔好玩

你果然係唔敢

搞咁耐你都仲係左閃右避
片都拍埋但係就唔敢show 耗電同頻率  
仲有Fire Strike Extreme 又係唔 ...
crackong 發表於 2020-1-24 22:34

你真係厚面皮, 俾埋你又點話

到你啦, gpgpu, tse

1756 發表於 2020-1-24 22:38

好,
你等等
我畫埋 graph 先

1756 發表於 2020-1-24 22:38

另外麻煩你比埋 Fire Strike Extreme

1 換 1 先公平

冇我就幫你斷估埋

另外麻煩你比埋 Fire Strike Extreme

1 換 1 先公平

冇我就幫你斷估埋
crackong 發表於 2020-1-24 22:45

吾好講啦, 你出左tse先啦, 1換1呀嘛

Price.com 價  

3700x : $2,550-2,599

9900kf: $3,490-3,690
crackong 發表於 2020-1-24 13:47

你吾講3800X賣3199?
https://www.faroll.com/product/2287/amd-ryzen-7-3800x

你吾講3800X賣3199?
1756 發表於 2020-1-24 22:50

sry 我果粒係3700x

另外 3800x 賣緊 2790

吾好講啦, 你出左tse先啦, 1換1呀嘛
1756 發表於 2020-1-24 22:48

咁 FireStrike Extreme 我幫你斷估定先
就用3D Mark 上面行5.2 既kf 成績