[電源器] 咩都SET好曬, 最後死隻牛, 仲要廠機!

邊到有咩隻牛牛? 二手都唔緊要:

https://item.taobao.com/item.htm ... &id=44836519937

香港唔會有淨牛俾你買, 一係成部二手廠機咁買
要淨牛唯有淘寶

出街買全新果D fATX牛唔會好似廠機果D咁有個凹位響側邊

拆隻牛去新高登可能配到

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

拆隻牛去新高登可能配到  

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)
seaangel 發表於 2020-2-7 10:48

找到隻二手百多蚊.  不過換隻GTR箱, 加隻ATX牛牛好似仲好D.  對嗎?

找到隻二手百多蚊.  不過換隻GTR箱, 加隻ATX牛牛好似仲好D.  對嗎?
PowerShot 發表於 2020-2-7 11:50

Motherboard pin 未必一樣

邊到有咩隻牛牛? 二手都唔緊要:
PowerShot 發表於 2020-2-6 14:03

而家淘野,都唔知幾時先收到貨

而家淘野,都唔知幾時先收到貨
vaio 發表於 2020-2-7 12:01

下星期有機會可以發貨,如果發順豐,一個星期應該可以收到

Motherboard pin 未必一樣
oneofthem 發表於 2020-2-7 11:57

我試過駁ATX 火牛同開關制接線, 係一樣的.

仲有廠機的cable唔同頭, 唔同型號都唔同, 唔同品牌都會唔同, 唔係買同一隻係不用玩

我試過駁ATX 火牛同開關制接線, 係一樣的.
PowerShot 發表於 2020-2-7 14:16

無可能一樣, HP計佢係行6Pin, Dell仲要隻隻Mode唔同