[電腦組合] 有咩方法可以5V3P to 12V4P?

想透過底板黎控制轉色
但個頭係5v3p
底板係12v4p

有冇咩方法可以換轉?

上網見到有隻九x風x 有出一個轉換器
https://www.amazon.com/DEEPCOOL- ... &tag=linus21-20

Taobao反而仲見到
但大陸野宜家d運送一定好亂

想睇下有冇其他方法產品頂到

想透過底板黎控制轉色
但個頭係5v3p
底板係12v4p

有冇咩方法可以換轉?

上網見到有隻九x風x 有出一個轉換 ...
Tong05 發表於 2020-2-15 02:51

不建議在板取電, 除非你食好少power... 不過咁, 係SSP Y明有類似產品, 有興趣你可以去問下

不建議在板取電, 除非你食好少power... 不過咁, 係SSP Y明有類似產品, 有興趣你可以去問下 ...
scharnhorst 發表於 2020-2-15 03:34

電係psu度拎
只係想搵個轉換器駁落底板方便控制
謝謝師兄意見

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

同你同問題 我都想知

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

淘寶仲買到嘢喎, 問咗舖頭先啦

岩岩買左 送緊過黎

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

岩岩買左 送緊過黎

dennisliu2020 發表於 2020-2-18 17:28

黎句野同無講一樣,送一個月都叫送...家下淘野隨時慢過美國Amazon買野是常識吧

黎句野同無講一樣,送一個月都叫送...家下淘野隨時慢過美國Amazon買野是常識吧 ...
Dcup 發表於 2020-2-18 18:58

又真係唔一定
呢幾日買野同平時差唔多, 有D舖發順豐仲快左
不過要問清楚發唔發到貨

黎句野同無講一樣,送一個月都叫送...家下淘野隨時慢過美國Amazon買野是常識吧 ...
Dcup 發表於 2020-2-18 18:58

lei個星期淘左唔少野啦 都係3日內到集運倉 最遠山東一帶 要問佢發唔發貨就真

淘寶仲買到嘢喎, 問咗舖頭先啦
Brainstomer 發表於 2020-2-17 18:22

問過一間 間野話出唔到貨