老實,我買時我都睇都無睇過3粒AMD都無check過

就係囉。以前我粒7980xe都係喺佢哋度買。都冇仔細睇呢啲嘢。嗰啲label嘅字又細隻。真係冇留意。黑仔...

老實,我買時我都睇都無睇過3粒AMD都無check過
Dcup 發表於 2020-2-15 23:09

買咁貴粒U都唔對清楚你都有責任掛,不過佢比錯U你又另一樣野,可以食花生

我當然有責任。所以如果係無心之失我都唔認為central field會賴數。因為大鋪唔係賺呢啲錢嘅。但係如果員工操守有問題就濕滯啲,可能要報警...

買咁貴粒U都唔對清楚你都有責任掛,不過佢比錯U你又另一樣野,可以食花生 ...
messihung 發表於 2020-2-15 23:18

出單應該有跟serial,如果serial係你粒,咁易搞好多

個CASE同年前某事主係豐X買到部二手IPHONE差唔多, 但事主上去果陣開定部手機做直播, CALL埋999, 最終, 退到錢.

樓主, 收錢果個一定認得你, 拎咁多錢去買, 數錢都數死佢. 記得開定直播, 有事打定999, 呢度咁多兄弟, 一定係個MON面前支持你

Thanks C-Hing for reminding me of this. I look at the invoice and one of the numbers quoted is actually for the 3970x that I got. This is super strange. There is another set of serial numbers (13 digits/letters) that starts with Y though. It's like Yxxxxxxxxxxxx. Any idea what this is?

出單應該有跟serial,如果serial係你粒,咁易搞好多
Dcup 發表於 2020-2-15 23:25

靜靜雞上去講翻都得既

AMD Ryzen Threadripper 3990X 處理器 2.9-4.3GHz 64 Cores/128 Threads Socket sTRX4 (100-100000163WOF)       
$32888

Thanks C-Hing for reminding me of this. I look at the invoice and one of the numbers quoted is actua ...
mikeylam 發表於 2020-2-15 23:30

如果張單上係寫3990收3990既價但單上既sn係您粒3970既

咁有證據係店錯