其實甘耐買CPU 看個盒同包裝label就算
返家再拆

相信佢大店應該會負責,又唔使甘擔心
依家砌機唔多,好奶油玩這種白痴手法

其實甘耐買CPU 看個盒同包裝label就算
返家再拆  

相信佢大店應該會負責,又唔使甘擔心
依家砌機唔 ...
free3sky 發表於 2020-2-16 00:15

佢粒cpu貴,倉一定數到
佢好彩,單有cpu sn
一定有得搞

剛才通話嘅時候佢本來話送粒U過嚟比小弟,
粒U隨身?

係Centralfield買過幾次野
印象中都會對單對貨 唔係直接入袋
PO主咁既情況真係幾難得(錯3次
拎貨人錯 對單時對方同你都冇睇到....

個盒同粒u都係3970。我淨係買u。

個盒係3990x入面3970x? 定係你用佢個砌機服務?
vbe71530 發表於 2020-2-16 00:14

回覆 55# mikeylam
請問你係樓上買,OR地庫買?

咁佢有唔係依家攞嚟。唔使隨身嘅。

剛才通話嘅時候佢本來話送粒U過嚟比小弟,
粒U隨身?
fish1213hk 發表於 2020-2-16 00:39

樓上呀師兄。

回覆  mikeylam
請問你係樓上買,OR地庫買?
保羅兄 發表於 2020-2-16 00:50

可能一開始入貨果時
POS set 3970 SKU已經改錯名做3990
而可能樓主第一個買, 所以一直冇人發現? ...
killer699 發表於 2020-2-15 23:49

佢間舖請咁多人係度,都可以出錯

樓上呀師兄。
mikeylam 發表於 2020-2-16 00:51

你都算好彩,係張單出錯,
我個次係地庫買少少野 (Notebook RAM),拆開個金手指係花、有燒痕,同佢地理論,都唔肯換,要我搵代理先搞得掂,詳情如下︰
https://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=2518910

所以每次買野真係要好小心Check清楚先得,無論佢係咪大舖都係咁話!