[產品資訊] 琴日海康威視c2000pro 1t同2t做特價

本身唔多想入,但自已隻SN750 1tb都就用曬,怕ssd遲下會升入左隻2tb 1299rmb十年保都算幾抵吊

via HKEPC Reader for Android

1個月前買在同款1T, 你個價無敵啦!

1個月前買在同款1T, 你個價無敵啦!

cooleo 發表於 2020-2-27 09:21

你1tb幾$入既?有冇數據睇睇

前排買咗一隻2TB, 都要成千四人仔,你個價真心平。

前排買咗一隻2TB, 都要成千四人仔,你個價真心平。
g1jockey 發表於 2020-2-27 09:38

都係差100$者,穩唔穩定

我用落舊機(AMD AM3+ 970板)得pci2, 讀寫都去到1500-1600, 我收貨囉。

都係差100$者,穩唔穩定

laisy1294 發表於 27-2-2020 09:45

(由 HKEPC Android 手機版 發出)

拼多多?!

點解樓煮部手機接收得 3G?

點解樓煮部手機接收得 3G?
Miipp 發表於 2020-2-27 10:08

大陸機黎,玩pokemongo飛人同裝大陸app

恭喜樓主