[操作疑難] cooler master mwe gold 650 多問題嗎?

其實想換電腦~不過就諗緊買咩牛~之前一直都係用白牌牛

見而家D金牛都算平~ 我細老上年尾換電腦都係用cooler master mwe gold 550W 暫時冇問題

咁岩上係GOOGLE搜睇報價見到..... 都幾多人話有問題?

但係我之前都久不久見到有人開箱? 有師兄有經驗講下嗎?

回復 1 #卡洛斯牛頓

俾得gold既價錢當然有要求

via HKEPC Reader for Android

用緊mwe gold 650 ,18年尾買 半年內壞左兩次
最近一年換左新代理生產無事 ,睇番消息一開始俾另一間整好多問題,宜家轉左紫色包裝應該無事

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

用緊mwe gold 650 ,18年尾買 半年內壞左兩次
最近一年換左新代理生產無事 ,睇番消息一開始俾另一間整好多 ...
kiya 發表於 2020-6-13 06:36

師兄我睇過 京東同淘記....9成都係18年尾到19年頭中批次出問題~  

原來換左紫色就係冇事...咁就好囉~

師兄我睇過 京東同淘記....9成都係18年尾到19年頭中批次出問題~  

原來換左紫色就係冇事...咁 ...
卡洛斯牛頓 發表於 2020-6-13 07:37

https://youtu.be/BEsLAePLNXs
呢度有講到18年果批有問題 10分鐘開始

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

https://youtu.be/BEsLAePLNXs
呢度有講到18年果批有問題 10分鐘開始

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0 ...
kiya 發表於 2020-6-13 07:53

係喎~咁你換左牛應該都冇問題吧?

係喎~咁你換左牛應該都冇問題吧?
卡洛斯牛頓 發表於 2020-6-13 08:04

無事啦 維修代理係深水埗
試都無試就拆隻新紫色包裝換俾我

無事啦 維修代理係深水埗
試都無試就拆隻新紫色包裝換俾我

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0) ...
kiya 發表於 2020-6-13 08:11

咁就安心D.....我細佬部機都係紫盒~ 用左半年都冇事~

Cooler Master MWE Gold 650W  $695
金牌,全模組,全大陸電容,5年保

呢個價位大把選擇

接口又少

ATX10P有無+12V standby?