[中央處理器] 11900K最新爆料:8C16T 5.4GHz

IPC高咗25%,但喺縮返8核
TVB最高5.4GHz (ST)/5.0GHz (MT)

就係大膽預測炸wor
吹幾大都得啦

via HKEPC Reader for Android

呢期intel真係唔得,以往慢慢出,而家一嘢推出嚟又無人理
D價又亂,10400同10600K大家i5 可以差接近成千,要同人斗唔好甘肉酸,平D真係會死咩

呢期intel真係唔得,以往慢慢出,而家一嘢推出嚟又無人理
D價又亂,10400同10600K大家i5 可以差接近 ...
Pppk 發表於 2020-6-26 01:49

製程同效能都落後。。。

冇得救

Apple 都棄用

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)

就係大膽預測炸wor  
吹幾大都得啦

allen05073003 發表於 2020-6-26 01:37

預測原來=leak
我信百度翻譯

鬼佬唔識睇中文就話俾人跣倒啫....

樓主你識中文字架.... 唔好笑死啦.....

哇好耐冇見
有冇興趣玩 10900k 大戰3900x ?
crackong 發表於 2020-6-26 07:51

有興趣睇

鬼佬唔識睇中文就話俾人跣倒啫....

樓主你識中文字架.... 唔好笑死啦.....
IanW 發表於 2020-6-26 09:50

比人笑慣就唔會再怕
十代岩岩先出咁快有11代料, 唔知有邊個真係會信