[電源器] 想買850W Flex ATX牛 ,本地有無計?

https://www.amazon.com/FSP-Solut ... GPGH3/dp/B08GHN4QXN

就咁睇大通路得阿媽同新蛋有,但件貨唔俾直ship香港,唔想轉運黎D野

本地有無計入黎D貨?淘就不了白金850W Flex搞得掂就整部itx

長 220,而家啲細箱塞唔入。

搵ASir搵代理問問?
或者搵有賣rack mount server既舖問下?

長 220,而家啲細箱塞唔入。
MelonGx 發表於 2020-10-2 05:37

根本就係比 server 用

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)

根本就係比 server 用

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)
kofz 發表於 2020-10-3 06:17

雖然1U常用,但細機都越黎越多搞黎D

長唔係問題,但夠火數又慳左位,可以玩多好多野

雖然1U常用,但細機都越黎越多搞黎D

長唔係問題,但夠火數又慳左位,可以玩多好多野 ...
Dcup 發表於 2020-10-3 14:25

用得 flex牛通常都係細機箱

咁大 w數又長

不如用返 atx牛

搵ASir搵代網頁設計收費理問問?
或者搵有賣rack mount server既舖問下?
itwantwant 發表於 2020-10-2 05:57

搵ASir搵代理問問?有冇LINK?thx

搵ASir搵代理問問?有冇LINK?thx
poohcd72 發表於 2020-10-3 17:45

Admin啊