[中央處理器] 最後召喚: 10900KF VS 5900X

如果某人再唔應戰, 即係認輸
Spec:
10900KF 5.25GHz, Ring 5.02GHz
DDR4 4533 16-16-16-36 16GB
ROG Maximus XII Apex
ROG 3090 Strix OC
ROG Thor 1200W

CPUZ AVX2 ST=847.8, MT=11200.4

AIDA64 Mem Bench Read=68646MB/s, Write=69343MB/s, Copy=63743MB/s, Latency=37.3ns

AIDA64 SHA3=5424MB/s

AIDA64 CPU Queen=142432

TS CPU Score=16130

RAM行到4533先嬴3200少少
真係好咩

1080排係勁
正宗超到出煙

係呢個咁嘅forum講贏左同輸左會點

按你的邏輯, 你兩三個月前已前輸左

扮盲既人永遠嗌唔醒
你放我2個半月飛機我而家要你等番一頭半個月係好合理

除非你用番你自己邏輯承認你2020年12月已認輸
咁我咪免為其難同你討論下測咩囉

扮盲既人永遠嗌唔醒

除非你用番你自己邏輯承認你2020 ...
crackong 發表於 2021-3-18 13:56

咪咁多廢話, 一係應戰一係認輸

扮盲既人永遠嗌唔醒

除非你用番你自己邏輯承認你2020 ...
crackong 發表於 2021-3-18 13:56

點呀,各自出5個Benchmark, 夠公平啦

咪咁多廢話, 一係應戰一係認輸
1756 發表於 2021-3-18 14:11

我講左
你放我兩個半月飛機
憑咩你一開口就要人立即應你 ?
而家就係要你等返
你咁叻咁有錢
咪乖乖地keep 住部10900k 等多個半月囉

仲話認輸~
你姓賴呀?
你認左輸好耐啦咁

點呀,各自出5個Benchmark, 夠公平啦
1756 發表於 2021-3-18 14:13

係人都知你肯定係職責在身
要換11袋喇先咁心急

但係都係果句
你就係放人飛機果個