[保養相關] 想買MX500,見個場有D 貨貼Rivia Tech...crucial 吾係Xander一間代理咩???

問店員就話私保水貨,其實有冇伏???

There are many 代理 for this brand. I donlt think there is an offical one.  I usually buy the cheapest one. and keep all packaging for warranty.

佢都講明私保水貨,唔係特別平就唔建議買la

買建達,貴20左右

via HKEPC Reader for Android

Rivia Tech, 我瀨過野啦
你可以seach 我過往嘅post, 佢所謂嘅代理就係自己入堆水貨然後提供保
無官方認可嘅代理資格, 扮代理only

https://www.hkepc.com/forum/view ... 2755&highlight=

唔知係咪我係度post晒証據, 而家佢地唔敢話係行貨
好奇想知樓主係去邊間問, 小心問多2野俾人爆你粗

早兩日先買咗隻
大把Xander貨
使乜自尋煩惱

s20012797 發表於 2021-9-5 13:03

買建達貨啦,在另一討論區有網友大約2年死了,帶單上去就一換一,mx500還有另一間盈x的

早兩日先買咗隻
大把Xander貨
使乜自尋煩惱
naomi 發表於 2021-9-6 20:34

想問下你邊間舖買?

非XANDER 代理不買

s20012797 發表於 2021-9-5 13:03

你諗下舖頭有d咩資源去幫你檢查維修
又諗下佢肯唔肯1換1