[緊急] 9600 燒左 , 換邊張好 ?

琴日打打下 HAWX ,
燒左張 9600 GSO ,
宜家用緊底板行 ,
請問各位巴打七百幾十蚊到可以換 D 咩卡 ??

ATI , Geforce 皆可 ,
但最少可以頂得住 GTA 4 果 D Game .

六百幾9600GT都可能得
3870都好似差唔多

原帖由 |RR|RazGriZ 於 2009-3-20 22:29 發表
琴日打打下 HAWX ,
燒左張 9600 GSO ,
宜家用緊底板行 ,
請問各位巴打六百幾十蚊到可以換 D 咩卡 ??

ATI , Geforce 皆可 ,
但最少可以頂得住 GTA 4 果 D Game .

張卡燒咗唔係應該即刻去代理修理咩?
$600幾蚊,唔知買唔買到 ati 4830,

樓主張9600GSO係咩牌?仲有冇得保
E+用600$左右至多咪換9600GT/HD4670..效能又差唔多..不如睇下化理保唔保...唔保先換啦

原帖由 kf 於 2009-3-20 10:39 PM 發表

張卡燒咗唔係應該即刻去代理修理咩?
$600幾蚊,唔知買唔買到 ati 4830,

原帖由 2005334c 於 2009-3-20 10:40 PM 發表
樓主張9600GSO係咩牌?仲有冇得保
E+用600$左右至多咪換9600GT/HD4670..效能又差唔多..不如睇下化理保唔保...唔保先換啦

砌機果陣佢咩都冇比 ,
我連佢代理係邊間都5 知 ,
好似比人昆左 . . . . . . .

原帖由 watkower 於 2009-3-20 10:38 PM 發表
六百幾9600GT都可能得
3870都好似差唔多

我宜家都留意緊 9600 GT ,
好似 5 錯 ,
係 "賣價報場" 果度見
GEFORCE 9600GT 1GB (256Bit) DDR2 PCIE        9600GT         $688

搵到個牌子 ,

FORS*

原帖由 |RR|RazGriZ 於 2009-3-20 22:45 發表

砌機果陣佢咩都冇比 ,
我連佢代理係邊間都5 知 ,
好似比人昆左 . . . . . . .

我宜家都留意緊 9600 GT ,
好似 5 錯 ,
係 "賣價報場" 果度見
GEFORCE 9600GT 1GB (256Bit) DDR2 PCIE        9600GT         $688

你用緊邊張?去翻砌果度叫佢幫你保啦
唔好哂左d錢佢

原帖由 B-52 於 2009-3-20 11:03 PM 發表

GDDR2,你試都唔好試呀....一定後悔

. . . . . . .  ,

咁 恐怖 ,
E 隻 有 D 咩 問題 ?

原帖由 |RR|RazGriZ 於 2009-3-20 22:58 發表
搵到個牌子 ,

FORS*

http://www.schot.com/chi/index.asp
首年一換一  三年保養
舊年 還是這間代理 有無轉到 打電話去問下