點解次次ati出新drives就會咁

好快就會有人跳出嚟話呢樣唔惦果樣唔惦,係咪真係咁差
但係好奇怪nv出新drives呢處好以冇人題,唔通真係好到冇人講

因為一有人講n卡driver出事, 實俾人話係a打手, 所以我張9600gt 用左3個月就放走左, 舊game炒到一獲泡, 問人又俾g姐話我搞事

有問題永遠既係得ati driver
n driver 咁掂邊有問題

其實A&N同樣有問題,但A我覺得多D

原帖由 logistica 於 2009-3-22 15:45 發表
因為一有人講n卡driver出事, 實俾人話係a打手, 所以我張9600gt 用左3個月就放走左, 舊game炒到一獲泡, 問人又俾g姐話我搞事

唉,我都試過,貼圖貼到錯晒
上網search過,冇解決方法,D人都話用舊卡就冇問題

真係好懷念某某人名言:係隻game垃圾!

唔知係邊個問題呢

原帖由 logistica 於 2009-3-22 15:45 發表

所以有問題都廢事問

原帖由 chik 於 2009-3-22 15:22 發表
好快就會有人跳出嚟話呢樣唔惦果樣唔惦,係咪真係咁差
但係好奇怪nv出新drives呢處好以冇人題,唔通真係好到冇人講

因為n卡無人用, 所以咪無人問囉

原帖由 woodlcw 於 2009-3-22 15:46 發表

I don't think so....

原帖由 woodlcw 於 2009-3-22 03:46 PM 發表

所有軟件都會有bug