一部腦想出兩個MON 求救

我現家用緊部機有張8800GT 但係想出兩個MON...有咩方法??洗唔洗用D咩軟件既野 有冇人可以幫下我呢 唔該各位

接上兩個顯示器落顯示卡度,然後去顯示內容度啟用另一個顯示器及設定解像度就完成

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

但係我想兩個MON輸出既野唔好一樣..即係A既MON做既野 B既MON又睇唔到...

原帖由 kitkit530298 於 2009-3-28 20:58 發表
但係我想兩個MON輸出既野唔好一樣..即係A既MON做既野 B既MON又睇唔到...

咁似乎你應該買一張可以一開二嘅底板哦,例如magicpro

原帖由 kitkit530298 於 2009-3-28 08:58 PM 發表

本身windows的顯示設定只得延伸桌面功能(如果用手提電腦,Win Vista能提供仿制畫面模式)

咩野係一開二既底板..??一定要加硬件先可以做到咁??

原帖由 kitkit530298 於 2009-3-29 12:47 發表
咩野係一開二既底板..??一定要加硬件先可以做到咁??

唔一定要加硬件, 主要是軟件支援問題

有冇咩軟件可以介紹下比我用呢=.= 靚仔

原帖由 kitkit530298 於 2009-3-28 20:58 發表

即係.....唔想係Clone Screen?
你既意思係俾一個user 用,兩個screen 唔係clone,即係類似左邊睇video,右邊上網咁

定係,想俾2個users 用......兩個都睇唔到對方做咩?