(舊帖)再戰4870X2 CF配RampageII Extreme+920+V8+OCZ1333 1GbX3(結果在新帖)

多謝ATI新咭4890開路,  4870x2係咁跌, 見到二手市場去到呢個價位, 明知仲有得跌都忍唔住手, $2200在Y網站Bid左先算, HIS , 對方1月買;  4890$1900, 牙石仲話$2200, 同價位,  4890任你點超..................快d交收走轉跑下分
(HIS單咭3d 06mark成績在第30帖)和更新9.3後在71帖,  GA單咭測試在141帖昨天塊RampageII Extreme先到手, 吸取上次經驗, 不再印証死亡原因, 直接用X58測試, 一SET野朋友介紹 : MB+920+RAM+V8=極靚價, 賣方仲話RAM不加電可上1800, 因朋友有個CM Case多出, 所以上述硬件給他代為上機,明天才測試4870x2 cfx的威力, 到時有圖出分享, 請給:留意!意見!見笑!

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

好抵玩呀  幾時跑個TEST先

4870x2最多都係食電, 但同4890既效能差距點止$300?

$2200真係抵到大哭!!!

原帖由 WINGLESLIE 於 2009-3-29 12:50 發表
好抵玩呀  幾時跑個TEST先

佢未覆, 我留左電話等交收, 我仲心急過你, 哈.................

有冇暗病

原帖由 digga 於 2009-3-29 12:51 發表
4870x2最多都係食電, 但同4890既效能差距點止$300?

果度有張ga $2500 全新

原帖由 Darkaz 於 2009-3-29 12:51 發表
有冇暗病

ching 唔好潑我冷水啦...........哈

原帖由 chiushing01 於 2009-3-29 12:52 發表

ching 唔好潑我冷水啦...........哈

Yahxx 岀名賣有病ga貨架wor

原帖由 digga 於 2009-3-29 12:51 發表

我上過x寶網, 大陸既4870x2新咭個價仲企得好硬, 係香港先跌得咁勁, icon新咭好似都係$2900

原帖由 Darkaz 於 2009-3-29 12:54 發表

Yahxx 岀名賣有病ga貨架wor

有病咪.........................我都諗住跑下分放架啦, 唔會長用, 因為熱到返親屋企好似火爐咁(3870x2 cf試過, 97度)我而家用緊8800gts90nm640mb, 正

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊