今日終於入左張260+ (已加相)

今日o係+刀入左winfast 260+ 55nm

行哂成個場65nm已絕跡

有冇師兄有用緊e張卡呀?可唔可以講下好唔好用呀?

對比其他牌子會唔會好差呢?(成個場好似得返佢同inno....但inno貴d )

因為小弟最快都要星期六先可以上機,而且自己又唔識試

好心急想知張卡得唔得 而家只能夠望住個盒

d相用電話影,唔係好清
個盒
.

背面係冇鐵板架

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

可吾post d 相睇睇??

點解你唔上o黎問完先去買呢?  

原帖由 gcyf 於 2009-4-9 00:51 發表
點解你唔上o黎問完先去買呢?  

x2

原帖由 s55amg 於 2009-4-9 00:50 發表
可吾post d 相睇睇??

有乜野睇架?

原帖由 kkw9394 於 2009-4-9 12:45 AM 發表
今日o係+刀入左winfast 260+ 55nm

行哂成個場65nm已絕跡

有冇師兄有用緊e張卡呀?可唔可以講下好唔好用呀?

對比其他牌子會唔會好差呢?(成個場好似得返佢同inno....但inno貴d )

因為小弟最快都要星期六先可以上機,而且自己又唔識試

好心急想知張卡得唔得 而家只能夠望住個盒

公板?如果係差極有限啦

WINFAST永遠都唔會縮用料..
超耐用..
但係得一年保養同特別貴.,...不過而家有兩年了
仲成日出神奇野 好似9800GTX+ 一個6PIN就KO既非公版

相要聽日先有時間攪

小弟因為唔知係咪公版,所以上黎問問有冇師兄買左囉!

至於#3 o既問題係因為........

小弟其實係想買65nm公版..  但係已經行到灰心,所以on居居買左呢張.....

winfast 一向都係大牌子 gd~~

之前其他牌冇65nm啦
係得galaxy有
可惜超快賣晒