又一n記fans想轉a記問題

之前用8600gts用左勁奈,
終於打Crysis lsg到頂唔順啦
想轉4850但想請問a記同n記D Driver係咪一定要del
左n記果個再裝a記果個先睇野?
同埋$1000以內用咩u推最好(AM2+)?
THX!各位大佬既幫忙,小弟沒齒難忘!

個標題 好似暗示n記好差:funk:

原帖由 HANDSOMEMAN 於 2009-4-9 14:24 發表
之前用8600gts用左勁奈,
終於打Crysis lsg到頂唔順啦
想轉4850但想請問a記同n記D Driver係咪一定要del
左n記果個再裝a記果個先睇野?
同埋$1000以內用咩u推最好(AM2+)?
THX!各位大佬既幫忙,小弟沒齒難忘!

我都係前排,由n卡轉用4850
裝之前,淨係del左個n卡drive,之後裝4850既drive,就搞掂
cpu卡面,710都係個唔錯既chioce,$9xx,又可以博佢開4春

我都係N轉4850
我自己就先uninstall N 記 driver 再裝A driver
冇任何問題
注意,火牛要400W以上

打Crysis緊係啦
你轉4850都玩唔掂啦

原帖由 kix153 於 2009-4-9 14:52 發表
打Crysis緊係啦
你轉4850都玩唔掂啦

老實講,你咁講又大想頭D......
4850 同級 9800GTX+ / GTS250 就會好掂?

我都係n轉a, 本來係9800gtx+, 後來轉4870 512 cf, 再轉4870 512, 再轉4870 1gb
而家玩crysis都順, 不過ati d driver都幾鬼煩, 有時同game crash...

原帖由 Kis`s 於 2009-4-9 15:19 發表

老實講,你咁講又大想頭D......
4850 同級 9800GTX+ / GTS250 就會好掂?

我冇話N記都掂WO
意思只係話呢隻GAME大食
唔好誤會

原帖由 kix153 於 2009-4-9 15:27 發表

我冇話N記都掂WO
意思只係話呢隻GAME大食
唔好誤會

我意思唔係話 A / N 之爭,而係想講 千零價位,係咁上下實力
且 CRYSIS 根本係隻變態GAME