大哥們一定要入黎答一答我 ===========

之前砌左部機, 用 Gainward GeForce 9600GT 既, 返屋企搞唔到聲, 拎返去間鋪比佢整, 果個人話整唔到, 話換SAPPhiRE 4650 比我, 我咁做係咪笨左??? 定係加 180 換 SAPPhiRE 4830 好?

原帖由 freebird 於 2009-4-13 17:41 發表

4850=9800GT
4650=9600GT 都甘唔多丫~

HD4850 = 9800GTX+
HD4650 > 95GT
HD3870/50 = 96GT

真係換最少都換張HD4670啦 ..
但樓主張卡用左幾耐先? (96GT)

原帖由 pancak3 於 2009-4-13 17:44 發表

即係我比人搵笨???

原帖由 pancak3 於 2009-4-13 17:44 發表

真係換最少都換張HD4670啦 ..
但樓主張卡用左幾耐先? (96GT)

2日...........

你睇睇個價就知係咪笨左la....
起碼都換張4670比你la...

原帖由 amdcpu 於 2009-4-13 17:47 發表
你睇睇個價就知係咪笨左la....
起碼都換張4670比你la...

果條友話 4670 無貨啊

原帖由 jameschan1013 於 2009-4-13 05:50 PM 發表

果條友話 4670 無貨啊

佢冇9600gt

有咪換番lo

原帖由 tkf 於 2009-4-13 17:50 發表

佢冇9600gt

有咪換番lo

佢話用 9600 gt 搞唔到聲
我 mon 有 speaker, 用一條 hdmi 接 display card 既  hdmi