買顯卡問題

小弟想平平地買張display吾知買咩好..
主要係玩l4d有時吾店..平時玩開cso e d game
PCI-E槽 小弟弟我係連埋火牛換
mon好細

新手問低b野::買顯卡點樣睇佢既效能同埋要睇電腦d咩硬件/軟件黎簡??

咁要睇你預幾多budget喇

原帖由 james2000 於 2009-6-7 23:13 發表
咁要睇你預幾多budget喇

一千蚊樓下連埋火牛 夠吾夠嫁

原帖由 chung=]' 於 2009-6-8 07:46 發表

一千蚊樓下連埋火牛 夠吾夠嫁

4830GT(Green Tur"ob")
分分鐘連牛者吾洗換

原帖由 hkryusei 於 2009-6-8 09:38 發表

4830GT(Green Tur"ob")
分分鐘連牛者吾洗換

e張幾錢到??
我隻牛係 EnerPlus ATX-310T

回覆 5# 的帖子

http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1243720

不過之後剩$300的話火牛得返AcBel同FSP(SPI)的舊model揀
都叫做可靠 只係比較熱同大風聲一些
有返$350~400的話系列板入面有較多選擇

原帖由 chung=]' 於 2009-6-8 18:41 發表
e張幾錢到??
我隻牛係 EnerPlus ATX-310T

話!是"好靚"的博牛士,都換理隻牛好過
4830建議是350W牛或以上,你果隻.....
我覺得你細MON,買ICON3850加ANTEC EA380好過,
卡$399加火牛$380都是七百七十幾,玩L4D和CSO都得.
啲網吧都是9500GT姐,都行得到,3850強咁多,無有怕

原帖由 klop007 於 2009-6-8 19:39 發表

話!是"好靚"的博牛士,都換理隻牛好過
4830建議是350W牛或以上,你果隻.....
我覺得你細MON,買ICON3850加ANTEC EA380好過,
卡$399加火牛$380都是七百七十幾,玩L4D和CSO都得.
啲網吧都是9500GT姐,都行得到,3850強咁多,無有怕

e d野係邊到有買/有冇網睇下?/

支持3850 3百幾蚊 再多隻ea380w380蚊
夠玩l4d

平平地既出張ICON 3850啦($350~390)
夠玩L4D ,
火牛就等其他師兄建議 , 冇咩研究同留意