$700買咩卡好? 4830仲有冇神奇版??

聽晚幫朋友出機了
THX

有!  黃金大把!

原帖由 majai214 於 2009-6-7 23:44 發表
聽晚幫朋友出機了
THX

..........
神奇版?你指Colorful,Sapphire 或ColaMax?
colurful應沒貨
sappier800SP都有人話沒貨
ColaMax在金的士和CUT*有,CUT*有黑魂和TURBO版,金的士好似得普通版
報告完畢

原帖由 klop007 於 2009-6-8 00:09 發表

..........
神奇版?你指Colorful,Sapphire 或ColaMax?
colurful應沒貨
sappier800SP都有人話沒貨
ColaMax在金的士和CUT*有,CUT*有黑魂和TURBO版,金的士好似得普通版
報告完畢

THX!

原帖由 raysiu 於 2009-6-8 17:33 發表
好似又有新既神奇版,岩岩見到有ching出post :http://www.hkepc.com/forum/viewt ... &extra=page%3D1

買左喇, TURBO都串返岩了
E5200冇超+4830 800SP TURBO有10XXX 3DMARK06

原帖由 majai214 於 2009-6-9 01:02 發表

買左喇, TURBO都串返岩了
E5200冇超+4830 800SP TURBO有10XXX 3DMARK06

係邊度買架ching

原帖由 degaschan 於 2009-6-9 01:08 發表

係邊度買架ching

cut*, 699
今日幫個FRIEND出部機都唔洗$3000
E5200
4830 800SP
G31板
OCZ 400W SPU
CORSAIR DDR2 2X2G
SEAGATE 320G HDD

原帖由 majai214 於 2009-6-9 01:24 發表

cut*, 699

仲多唔多剩,同埋張卡溫度如何thx

原帖由 degaschan 於 2009-6-9 01:25 發表

仲多唔多剩,同埋張卡溫度如何thx

眼見到有最少4-5盒, 倉就唔知啦
IDLE 5X, FULL LOAD冇TEST

E5200超至3.3-3.5G應該有12000-13000分
都幾底玩