想買4830, 但係睇倒d post話好熱..

因為只係少量打機,   玩下3國無雙5,  dmc 4  呢d
4670  夠唔夠玩?

不過4830又只係貴4670 $100
如果買4770/   4830+fan又太貴了

唉  好難揀,   又唔係成日打機, 又驚4670唔夠用,  4770又冇貨+貴

真係好熱, 千祈唔好買
我果張Idle 成40度, Full load 試過上到60度....熱死人喇

原帖由 xdarrenx 於 2009-6-8 16:01 發表
真係好熱, 千祈唔好買
我果張Idle 成40度, Full load 試過上到60度....熱死人喇

反話feel mode 啟動?

回覆 2# 的帖子

好曲

原帖由 封雪 於 2009-6-8 14:41 發表
因為只係少量打機,   玩下3國無雙5,  dmc 4  呢d
4670  夠唔夠玩?

不過4830又只係貴4670 $100
如果買4770/   4830+fan又太貴了

唉  好難揀,   又唔係成日打機, 又驚4670唔夠用,  4770又冇貨+貴

驚唔夠用就用4850啦
宜家都係賣緊$799
打dmc4同三國無雙5完全夠做

原帖由 xdarrenx 於 2009-6-8 16:01 發表
真係好熱, 千祈唔好買

full load 60度唔係好熱姐係正常,idle40度都唔係好高呀
平時打機八十幾度先至叫熱

回覆 1# 的帖子

邊個post講?

真係好熱, 千祈唔好買

一 d 都 5熱 wor, 好涷就真

我吾知你講緊邊張4830..

但我有張可樂牌4830 green ..無開冷氣開左成晚+打完三國無雙5...

都未試過超過50度.idle 42度.

原帖由 bankband 於 2009-6-8 16:53 發表
我吾知你講緊邊張4830..

但我有張可樂牌4830 green ..無開冷氣開左成晚+打完三國無雙5...

都未試過超過50度.idle 42度.

係咪原料散熱?
我係google search架,  idle 5x,  full load 7x, 8x
睇倒都驚
可樂牌唔係應該比640sp   更熱情咩