據以往經驗...5870 ^^

5870 大概會同GTX 295同級或遜色少少
5850 可能同GTX 275 同級
咁D效能咪冇晒驚喜??

中唔中POINT AR???? 隔左咁耐

原帖由 軟硬大師 於 2009-6-9 23:39 發表
咁D效能咪冇晒驚喜??

LoL
You have ignored HD48XX series

問水晶球

原帖由 qazwsxedcrfv000 於 2009-6-9 23:43 發表

LoL
You have ignored HD48XX series

關48系咩事?? 用5850尼填補依家4890呢個價
4890以下既級數"價錢"向下推
一出個陣我諗會係1800-2100

咁快就下定論

原帖由 軟硬大師 於 2009-6-9 23:39 發表
咁D效能咪冇晒驚喜??

如果Ati真係可將5870整到同GTX 295同級或遜色少少都吾夠驚喜
一cf又幾條街啦

5870cf有GTX 295的150%對我來說夠晒驚喜子

原帖由 軟硬大師 於 2009-6-9 23:44 發表

關48系咩事?? 用5850尼填補依家4890呢個價
4890以下既級數"價錢"向下推
一出個陣我諗會係1800-2100

軟硬大師真係軟硬大師
問人借個水晶球啦

大師真係大師,未出已經預計到效能同價錢~

原帖由 hkryusei 於 2009-6-9 23:46 發表

如果Ati真係可將5870整到同GTX 295同級或遜色少少都吾夠驚喜
一cf又幾條街啦

5870cf有GTX 295的150%對我來說夠曬驚喜子

有5870CF 出現個陣GTX3XX已經投入市場啦..