請教各位ching, $500 budget 買咩卡最抵?

想平平地入一張, 唔知有咩選擇
之前有張ati 3850 想upgrade少少, $500蚊樓下有冇提議?
4670? $500+-夠唔夠? 去睇格價網,
d價錢有d差好遠 唔太明分別在那,
唔插電會唔會效能比3850差d? 定係揀n卡?
用緊samsung 20" mon, 好少打機 最多只係玩cod4 (3850會過熱破圖 )
比較多問題唔好意思
多謝各位ching指教! thanks!

另外仲想問 依家用緊 j&w 790gx既底板 , 唔知可唔可以買張同級既crossfire呢? thanks!

4670~=3850

換4670不如唔好換,同3850同級,仲要貴

而家ICON 3850特價,在正刀都係$365一張,買多張玩CrossFire好過

$500 budget買新卡取代你本身果張,升唔到幾多
4670/9600GSO效能都係同3850差唔多

你一係就換CF,一係就比多小小上4830 800SP果D

CF la

原帖由 mswong789 於 2009-6-10 15:33 發表
CF la

CF 不如買4830 green

可唔可以加多$100買 4830green~~會好好多

3850升上4670冇乜分別
加多少少錢升去4830吧

仲諗住唔插電會好d, 都係買返3850
咁咩牌子好? 舊果張icon熱到痴線
多謝各位解答!

原帖由 ivdrc 於 2009-6-10 16:20 發表
仲諗住唔插電會好d, 都係買返3850
咁咩牌子好? 舊果張icon熱到痴線
多謝各位解答!

我個張icon 3850 散熱ok
idle 44度到
e家特價好似得icon牌