有無ching知道點解GTA4 benchmark去到呢個畫面就死

次次行到呢個畫面就定左, 跟住彈埋, 話停止運作, 但玩個game就無事, d色仲唔錯, 比以前用8800gts320mb色彩豐富好多
試左成10次都有

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我用 260 無出現過咁~

你以前用8800gts 有無咁情況?

如果無, 可能你張5870勁得滯

Driver 唔夾~

我試過, 因為display 卡超唔起
cpu / ram 都會攪到咁
我果陣用e82 + mp p35 + 3870 彈到我火滾
基本上打機不能, 由其係GTA4, 100%彈game...

回覆 2# 的帖子

正正我係咁諗, 因為XP用呢個driver好似真係唔係好夾咁, 開親機都閃黑畫面兩次, 但GTA4 VISTA我裝唔到, 話唔兼容

你用咩OS同幾多 GB RAM,我以前衰呢兩樣野

回覆 2# 的帖子

你意思係要OC先STABLE..........好我試下

原帖由 chiushing01 於 2009-10-20 23:09 發表
正正我係咁諗, 因為XP用呢個driver好似真係唔係好夾咁, 開親機都閃黑畫面兩次, 但GTA4 VISTA我裝唔到, 話唔兼容

<---VISTA 64裝到,就咁裝冇乜特別

原帖由 奔走人 於 2009-10-20 23:10 發表
你用咩OS同幾多 GB RAM,我以前衰呢兩樣野

XP先裝到GTA4, VISTA佢話兼容, 3GB RAM, VGA梗係1GB

回覆 7# 的帖子

我個VISTA 32

原帖由 kinypit 於 2009-10-20 23:08 發表
我試過, 因為display 卡超唔起
cpu / ram 都會攪到咁
我果陣用e82 + mp p35 + 3870 彈到我火滾
基本上打機不能, 由其係GTA4, 100%彈game...

唔係掛, 5870仲要超先玩得起....... 而家問題是淨係BENCHMARK用唔到, 玩GAME正常