$1000到買display card,help

E+張顯卡係galaxy geforce 8800gt/512mb(256bit)ddr3/pcie燒左
$1000可以買到邊隻最勁而且我部機用到?

my pc
intel e8400 3ghz 6m cache 133mhz
kingston 1g ddr2 800x2
magic pro mp bi 100p35+1ch7
antec ea380 earthwatts 380w power

你用8800GT 都頂到今日~ 你有HK$1000.是但買張GTS250 ~ 一定夠你現家打緊果D GAMES~我張1950都仲健在~ 我要打緊果D GAME(FPS) 都仲行到~

不如你踗下買張平D VGA CARD.留D 錢買Steelseries/ RAZER MOUSE/KEYBOARD 好過啦

n卡夠買gts250左右
a卡夠買4850~4870
你最好去顯示討論問好d

原帖由 sv_sti 於 2009-10-23 04:37 發表
你用8800GT 都頂到今日~ 你有HK$1000.是但買張GTS250 ~ 一定夠你現家打緊果D GAMES~我張1950都仲健在~ 我要打緊果D GAME(FPS) 都仲行到~

不如你踗下買張平D VGA CARD.留D 錢買Steelseries/ RAZER MOUSE/KEYBOARD 好過啦
用左14moths only
原帖由 GUILDWARS 於 2009-10-23 06:17 發表
n卡夠買gts250左右
a卡夠買4850~4870
你最好去顯示討論問好d
ok`````````

買4850啦
你隻牛380W 推4870 難小小,不過可以試下既

加上依家4850個價平靚正
$6XX有張全新

原帖由 bcoobcbco 於 2009-10-23 07:37 發表
$6XX有張全新

應該仲有下調空間
諗到3850曾經跌破$400就興奮

275 - 有人出 $1000 買 275

卒之俾扣左 80 分
之後寸人 ATI 58xx driver 玩唔到 NFS shift

原帖由 bcoobcbco 於 2009-10-23 07:37 發表
$6XX有張全新

2張玩交火

gts250