[開箱] XFX 5770 開箱

因為換咗電視, 轉哂HDMI, 又無Audio In.

終於平平哋換咗塊XFX 5770, 貪佢聲畫合一 (其實都係身痕).

友情價$12XX.

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

多謝分享
XFX個樣係型D

旺電頂樓1270都入左一張, 個樣係比其他型, 請問你知唔知有幾多年保養呢? 個sales話一年, 應該唔係啦

另外你可以用msi afterbuner超, 幾易用架.....

原帖由 mryeah 於 2009-10-26 14:38 發表
旺電頂樓1270都入左一張, 個樣係比其他型, 請問你知唔知有幾多年保養呢? 個sales話一年, 應該唔係啦

另外你可以用msi afterbuner超, 幾易用架.....

我都冇問, 得閒問番.

跑分 5770 CFX(3) RE5 DX10 1920 x 1200 @i7 拍住 5870 CFX(2)

C/P

現今樽頸位在 U...可能要等出年 CORE x 6 先可完全發揮 5870 CFX(2) 甚至 (3)

原帖由 豬頭宅男 於 2009-10-26 16:33 發表
跑分 5770 CFX(3) RE5 DX10 1920 x 1200 @i7 拍住 5870 CFX(2)

C/P

現今樽頸位在 U...可能要等出年 CORE x 6 先可完全發揮 5870 CFX(2) 甚至 (3)

咁好, 不過我都係用單Card, 因為我唔玩Game.

佢既拉花沿用4XXX, 無乜新意, 反而我覺得好似ASUS同ICON咁, 無貼紙都CYBER LOOK

原帖由 chiushing01 於 2009-10-26 21:35 發表
佢既拉花沿用4XXX, 無乜新意, 反而我覺得好似ASUS同ICON咁, 無貼紙都CYBER LOOK

我都唔中意xfx a卡既花

原帖由 [inviro50042c 於 2009-10-26 22:12 發表

我都唔中意xfx a卡既花

我反而對用料有興趣多D, 有冇師兄可以指點吓.  咁多塊公版, 邊塊用料比較好呢?

因為無換散熱, 未有機會參詳過.

原帖由 colinhoc 於 2009-10-26 23:02 發表

我反而對用料有興趣多D, 有冇師兄可以指點吓. 咁多塊公版, 邊塊用料比較好呢?

因為無換散熱, 未有機會參詳過.

公版, 用料 , 塊塊 一樣