如果今代n卡嬴唔到a卡30%以上,就係全敗

用咁多時間,口水戰,仲有極高tdp,高熱量換番黎既femi卡
連30%都嬴唔到既話,注定呢一代一定慘敗

人類總要重複同樣的錯誤
自己買個3dfx番黎都有眼睇,再加上gffx5800出過一次咁既醜
都仲要整件貴價大食怪出黎
佢die size己經令佢無得降價同人玩價格戰
嬴又唔嬴得人多既話,佢憑咩用咁貴既價錢鬥大把本比佢降價既a卡?
我買a卡都多得你唔少啦,$7XX仲係要買4850....

我都仲聽到好多人係場到講......

"早排買左張5770 , 打機會黑畫面...轉左張250就無事"

今日行過comdex又有兩個係咁講.
其實ATI可以再好小小,花多小小時間同心機係BIOS同DRIVER到.

NVIDIA而家幾面受敵 , 要做到好似2006年咁......真係好難.

用咁多時間,口水戰,仲有極高tdp,高熱量換番黎既femi卡

人類總要重 ...
Half-Life2 發表於 2010-2-22 00:26

1~2年前小弟未入腦場打滖時...
聽就聽N卡點打機好...吾打機都吾差....
點知用一用....
真係覺得佢吾值呢個價 , 因為ATI 有更好既選擇
性價比極高.....你$7XX 買到  4850 真係好低...
所以我都會選A卡既....4770

人類總要重 ...
Half-Life2 發表於 2010-2-22 00:26

Just read the article from "www.semiaccurate.com", the femi 480 is just 5% fater than hd5870 in some cases, the over all performance is almost equal to HD5870. Please read :
http://www.semiaccurate.com/2010 ... some-gtx480-scores/

N記card..由玩改名開始...我已經不再選擇....
根本是清貨行動.....又大食又貴......
(未來我都會買N記卡....因為ati在ubuntu上唔爭氣....但現在只好停左ubuntu唔用....)

"早排買左張5770 , 打機會黑畫面...轉左張250就無事"

今日行過comdex又 ...
ncmm 發表於 2010-2-22 02:08

I have never faced this problem since I bought my first ATI radeon 5 years ago
no surprise for VPU recover because of overheat, I have never ever experienced a single trouble in playing games with my 3870 tho

I always thought Nivdia is the best Vga company, but I am disappointed by the delays of Fermi now.

接左大客係咁 唔使點理家用市場

今日行過comdex又 ...
ncmm 發表於 2010-2-22 02:08

我真係唔明點解咁多人用ATI DRIVER CRASH
真係未試過

No matter how less its performance lead over 5870, as long as it keeps its driver stable, no much game performance from games to games, geforce should still hold its market.

AtI still have some minor flaws, like patches are required to boost up games performance from time to time, that is not very user friendly to someone like to enjoy the game right after they purchase game, but not hassling to keep patch updated.