其實係個harddisk 頂住左...
放落1格遮住 sata位
放落2格遮住  ide
mate 發表於 2010-2-23 17:37

全部用sata囉??
咁咪吾怕??
or....自己diy改改佢....放上/放係機箱最低

不過...都決定買左4830...
就.....空口談談算....

colamax...真係好平自知佢偷料十足....買張3850玩玩先平平地...(係咪可以同780g hd3200 cf?)

全部用sata囉??
咁咪吾怕??
or....自己diy改改佢....放上/放係機箱最低

不過...都決定買左48 ...
po52010 發表於 2010-2-23 17:47

有 ide 40GB 用黎 BT 同埋dvdrw 無計
diy 自問無咁既能力同埋懶 ,其實懶係最主要因素

有 ide 40GB 用黎 BT 同埋dvdrw 無計
diy 自問無咁既能力同埋懶 ,其實懶係最主要因素 ...
mate 發表於 2010-2-23 17:56

呢句吾係你既專利 我都有股份...
提外:點解要用多個hdd黎bt?....對什麼有幫助? 上網速度?

可惜...4770已經絕板了

咁呢張既sp係800個 定係 640個?
但係4870先係$750 係咪嚴 ...
po52010 發表於 2010-2-23 17:22

799蚊呀~
可惜比人清晒

呢張4830係咪短卡黎?

呢張有冇得玩CF?

green都有640sp版

呢句吾係你既專利 我都有股份...
提外:點解要用多個hdd黎bt?....對什麼有幫助? 上網速度? ...
po52010 發表於 2010-2-23 18:15

無得解...多左幾個ide 出黎
唔好浪費

呢張4830係咪短卡黎?
ccckkkx3 發表於 2010-2-23 18:37

應該算短卡掛....其實我唔識分
但都唔夠 4770 短

green都有640sp版044003 發表於 2010-2-23 18:59

COLA果到寫是有的...
之前有一張有800sp的=4830...
不過現在冇lu

無得解...多左幾個ide 出黎
唔好浪費  

應該算短卡掛....其實我唔識分
但都唔夠 4770  ...
mate 發表於 2010-2-23 19:15

呢張直頭係4830的短版...
比長卡短左3.5cm~4cm左右
    同埋free電