$200~300買到支持高清既PCI-E display card 嗎?

收左塊939版,但無卡用

全新或2手都無所謂,這個價錢買得到嗎?

如果唔得,$200左右買到咩級數既PCI-E卡? (全新或2手都無所謂)

火牛一定夠用

300蚊以下可選擇HD3450/HD4350

300蚊以下可選擇HD3450/HD4350
abrt65478 發表於 2010-4-28 18:14

全新嗎,可唔可以提供詳細少少邊隻,主要係放廳睇高清用的,有時會打下機

同埋3450/4350 相差多少? 價錢&效果

有無邊隻C/P值最高可以推荐一下,唔該

全新嗎,可唔可以提供詳細少少邊隻,主要係放廳睇高清用的,有時會打下機

同埋3450/4350 相差多少? ...
hkpagybid 發表於 2010-4-28 18:24

最高c/p係299 4650, 不過cut *唔知仲有冇貨
如果無貨的話$230的biostar 4350算係最高c/p了

最高c/p係299 4650, 不過cut *唔知仲有冇貨
如果無貨的話$230的biostar 4350算係最高c/p了 ...
實頭 發表於 2010-4-28 18:37

實頭兄,上次唔該哂你,最後都係決定用你個方案
299 4650 ,請問牌子係咩??

仲有想問下你知唔知 BD-RMVB,硬解有無幫助?定係BD-RMVB只可以行軟解?

回復 5# hkpagybid
rmvb冇硬解
BD-rmvb
應該都係由BD轉成rmvb

實頭兄,上次唔該哂你,最後都係決定用你個方案
299 4650 ,請問牌子係咩??

仲有想問下你知唔知 BD ...
hkpagybid 發表於 2010-4-28 18:47

BIOSTAR 剪星
rmvb未聽過有硬解