恕我愚昧 CRYSIS+5770

我個MON比較細
得15"
用955+5770+2GB RAM+790GX
可吾可以開到1024X768 / 1280X1024
VH+4X AA呢!?
其實1024X768已經夠
用緊96GSO  太吾掂啦,,

搵唔到有D咩REVIEW係1024X768....

VH唔開會好D, 4X AA應該50-60FRAME左右, 有差唔多60FPS我自己就OK啦, 要求唔太高

我用緊4200玩
1024x768 全低
不過佢開全低D話面都唔係好核凸...

VH唔開會好D, 4X AA應該50-60FRAME左右, 有差唔多60FPS我自己就OK啦, 要求唔太高 ...
jason_ccf 發表於 2010-4-29 18:09

點解呢!?
雖然我都覺H已經好好
不過都系想試下VH既感覺

搵唔到有D咩REVIEW係1024X768....
cheaphin 發表於 2010-4-29 17:56

就系甘先慘囉
如果1280X1024可以行得順既
1024X768就無問題啦

我用緊4200玩
1024x768 全低
不過佢開全低D話面都唔係好核凸...
Ass 發表於 2010-4-29 18:23

開中我都覺得好核凸-.-''

就系甘先慘囉
如果1280X1024可以行得順既
1024X768就無問題啦
keiya345 發表於 2010-4-30 01:08

1024 你都頂得順ga

1024 你都頂得順ga
cheaphin 發表於 2010-4-30 01:38

無計啦,,
MON細吾想買住
何況用左10年有感情

I think a monitor is definitely more important than a display card. Display card only for gaming.

Last week I looked at 5770 price ($1300), it is the same as 22" monitor price.