顯卡死左,求介紹~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mb: M2N-E
power: delta 350W
cpu:5000+

張HD2600XT 死左
求介紹新卡
要求係
1.高性價比.(只係想換DISPLACE)
2.1000以內

題外話,M2N-E 係咪垃圾黎?
問題多多.成日bb聲.但又對唔應返問題出係邊
1長3短,話係鍵盤問題,點知係displace同ram出問題

M2N-E 係asus k8平台最正的MB
性價比最高, COMDEX HIS R4850 512MB

M2N-E 係asus k8平台最正的MB
性價比最高, COMDEX HIS R4850 512MB
實頭 發表於 2010-5-4 14:44

不是嗎.....
我在網上爬文,發現很多用家都破口大罵M2N-E問題很多.....算了

請問
POWER 350
能否有效SUPPORT
COMDEX HIS R4850 512MB?謝

不是嗎.....
我在網上爬文,發現很多用家都破口大罵M2N-E問題很多.....算了

請問
POWER 350
能否有效SUPP ...
pokemon7410 發表於 2010-5-4 14:58

咁你轉powercolor R5670 512MB啦$660 @ cut*

咁你轉powercolor R5670 512MB啦$660 @ cut*
實頭 發表於 2010-5-4 16:40

如果在唔想換power情況下.
4670係咪最好,性價比最高?

5000+ + 4850, 350w夠做有凸

5000+ + 4850, 350w夠做有凸
hioohi 發表於 2010-5-4 17:06

打機完全冇問題????

5000+ & 4850
delta 350W牛應該冇問題...
不過4850都幾熱, 你機箱如果散熱唔好可能會出事

我建議你用4670, 涼好多
而且已經勁過你本身張2600xt好多

5000+ & 4850
delta 350W牛應該冇問題...
不過4850都幾熱, 你機箱如果散熱唔好可能會出事

我建議你用4670, ...
charlesnhf 發表於 2010-5-4 18:46

咁4770同4670比呢?