[開箱] 夢想成真----XFX 8800 Ultra 3 ways

想當年, 見到人玩8800 ultra, 我諗玩一張都會話佢係米王, 見人三張, 都係得個恨字, 而且少之又少見人出POST, 無諗過今日會夢想成真, 人生終於美滿哂
因為大陸禁止出口關係, 一定要開箱和開盒檢查, 仲係唔可以跟driver, 真奇怪!
唔好話我咁舊既咭都出開箱扼分, 因為................

佢真係開箱嘛!

真身+配件

仲有半年保用, 不過要拎返去北京......嘥氣

拆佢骨

個HS一塵不染

D導熱膏都硬Q哂

佢面積太大, 用呢支買VX送既化算D

好壯觀

一陣試熱量, 但各位CHING真係對唔住, 由於工作關係, 真係要放假先可以跑分, 玩三張都好大工程下, 怕明天返唔到工, 暫是都只可以求其玩住先, 將會另開POST+980X跑佢
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

張咭都好長, 相比起而家既5870, 佢都唔輸蝕, 咁多年前咁長既設計, 都算好前衛, 同張evga X58平排

唔係好熱咋喎, 閒置都係56度(裸機), 但唔知係咪誤測, 風扇轉速85%都係2000幾轉, 0噪音喎

不過大家唔好期望咁高, 因為它紿終都是過時產品, 效能約和9800GTX相約, 加上今日只玩預設, 放假先同佢死過, 先試單咭 06

跑vantage令我回憶起超頻比賽當天跑250(GPU分都係咁上下)

兩張, 係關左物理架, CAP圖未關咋, 看來兩張預設勁過一張超盡既4870

三張三張, 終於第一次玩三張, 圓我N記3ways夢...............I have a dream.....but today it comes true
真係靚爆鏡, 好似多年前喺D極限超頻網站見到咁款

三張06已出現樽頸, 好似CHING話齋, 當年單咭過萬分都好難得, 好難想像三張當年點推..........但最後發覺06尾二PART死, VANTAGE第一關死, 已排除唔夠電的可能, 唯一解釋係過熱, MB接橋晶片和PCI-E FREQ.都已加電和推高.....放假先諗諗計, 入冷氣房?  不過睇番3 ways前幾PART既分, 三張ultra絕對可拍住一張470, 咁勁? 我接受唔到lor]
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

拎定個第1先..

想當年, 見到人玩8800 ultra, 我諗玩一張都會話佢係米王, 見人三張都係得個恨字, 而且少之又少, 無諗過今日 ...
chiushing01 發表於 2010-5-4 20:26

The Outlook of this card is Quite Good, Not much cards can compare to it
Awesome

The Outlook of this card is Quite Good, No much cards can compare to it
Awesome
kenki 發表於 2010-5-4 20:29

仲出緊圖

仲係公版野??

原來大陸仲有咁多貨...咁抵玩

仲有公版咁靚仔OK喎。 ching新卡玩到悶 舊卡都唔放過 XD

8800 ultra 重有新?
咁勁

一定要看!8800U是我當時的夢想啊…