如果A+N.除左GAME可開PHYSX外,咁轉檔CUDA得唔得嫁?係A做主卡

如果A+N.除左GAME可開PHYSX外,咁轉檔CUDA得唔得嫁?
係A做主卡
假設我以後買左個MON suport 3D VISION ,咁可唔可以3D
定係A+N 只係用到PHYSX
其他功能都唔用得

A 做主, MediaCoder 可以

A 做主, MediaCoder 可以
musicshop168 發表於 2010-5-10 11:09

CHING, 我用HD5850 + GT240, 用到Physx但係MediaCoder一用CUDA就會出error,請教點set?
Thx a lot.

CHING, 我用HD5850 + GT240, 用到Physx但係MediaCoder一用CUDA就會出error,請教點set?
Thx a lot. ...
isodummy 發表於 2010-5-10 11:35

我 5750 + GT240 無問題喎,
你個 MEDIACODER 係唔係最新 VERSION ?

A 卡主, N卡副(要出MON), 要用 PHYSX MOD 1.3, 開 PHYSX,
之後開 MEDIACODER 揀 VIDEO ENCODER 係 CUDA 就 OK...

我 5750 + GT240 無問題喎,
你個 MEDIACODER 係唔係最新 VERSION ?

A 卡主, N卡副(要出MON), 要用 PHYSX ...
musicshop168 發表於 2010-5-10 12:50

MediaCoder我係用最新Version,
不過我用緊Physx Mod 1.2, 今晚我試下用1.3

另外我想問要出Mon既意思係真係插個Mon?
因為我你用windows個extend display黎activate Physx

MediaCoder我係用最新Version,
不過我用緊Physx Mod 1.2, 今晚我試下用1.3

另外我想問要出Mon既意思係真 ...
isodummy 發表於 2010-5-10 17:10

咁你開唔開到 physx ?
因為 n 卡要有輸出, 先開到架喎

開 physx 係想睇下你張 n 卡 work 唔 work

咁你開唔開到 physx ?
因為 n 卡要有輸出, 先開到架喎

開 physx 係想睇下你張 n 卡 work 唔 wor ...
musicshop168 發表於 2010-5-10 17:15

我開到Physx, 唔緊要啦, 我今晚返屋企試下用1.3先