效能的確唔錯呀..
留佢都好..
lkl0120 發表於 2010-8-1 23:48

我用1440x900解像度玩dirt2可以開盡特效,但係食晒d vram,都係多vram好d

近期真係GTX460玩哂

GALAXY 既Magic Panel HD FLASH BIOS 都幾方便下~~

768MB 其實都夠既...唔夠咪開少D AA 囉~~

回復  lkl0120

係呀..哈哈
張SP OC 我諗應該 拍得住5850 LA
想睇評測XD ...
KOCHUN0303 發表於 2010-8-1 11:49 PM

其實..我測咗..
不過唔方便係度出..
過一過OCQQ度睇睇喔..
上次TEAM HK都出咗嫁..呀凱兄出POST嘅

我用1440x900解像度玩dirt2可以開盡特效,但係食晒d vram,都係多vram好d
tony_lkt 發表於 2010-8-1 11:54 PM

嗯嗯..VRAM係唔夠的話真係唔夠癮

近期真係GTX460玩哂
GXDD 發表於 2010-8-1 11:55 PM

係呀=;=
一間廠都出兩張
1G同768版
好很好打

GALAXY 既Magic Panel HD FLASH BIOS 都幾方便下~~

768MB 其實都夠既...唔夠咪開少D AA 囉~~ ...
jack0608hk 發表於 2010-8-1 11:57 PM

以前當佢係FLASH BIOS 工具咋@@(VTREME TUNNER)
而家冇用到..因為有MSI AFTERBURNER
唔想裝咁多..
跑分又要關MAGIC PANEL..有時唔記得又少幾分..

以前當佢係FLASH BIOS 工具咋@@(VTREME TUNNER)
而家冇用到..因為有MSI AFTERBURNER
唔想裝咁多..
跑分又 ...
lkl0120 發表於 2010-8-2 00:02

Magic Panel HD係咪一定要GALAXY BIOS先得??

Magic Panel HD係咪一定要GALAXY BIOS先得??
jack0608hk 發表於 2010-8-2 12:06 AM

冇試過呀
不過唔好FLASH GALAXY D BIOS
佢果D非公泥

係呀=;=
一間廠都出兩張
1G同768版
好很好打
lkl0120 發表於 2010-8-2 00:00

遲D都入返一張玩下先