點解張460 oc完個分數完全無增長= =??

1gb版,由700 oc到800個分數都係無乜點變= =
由19309增至19421,粒u未至於廢到咁呀!!
PII 945 oc3.9ghz

1gb版,由700 oc到800個分數都係無乜點變= =
由19309增至19421,粒u未至於廢到咁呀!!
PII 945 oc3.9ghz ...
photo555 發表於 2010-8-3 11:57 PM

冇圖想人點幫你..

好想知道樓主預期既增長幅度幾多?
你粒U唔係廢, 但都唔可以納入勁U既行列囉

06睇U超卡冇用

又一個盲目追分既人

咁既增幅係正常, 只不過OVERALL係低左D........
深層 tweak 下部機應該會有唔少增幅

個人exp要過二萬起碼core 900mhz, ram 4.4ghz

>>二萬core 要>900m ram4.6g

P.S. 多千幾分在遊戲中分別是感覺不到的

咁既增幅係正常, 只不過OVERALL係低左D........

個人exp要過二萬起碼c ...
jimmyw85 發表於 2010-8-4 12:21

但唔知點解跑ventage又好似好正常==

個人exp要過二萬起碼c ...
jimmyw85 發表於 2010-8-4 12:21 PM

卡唔超已經過20000分啦=.=

卡唔超已經過20000分啦=.=
lkl0120 發表於 2010-8-4 15:27

小弟不才, 唔超得萬9.........超左爭好遠...........

小弟不才, 唔超得萬9.........超左爭好遠...........
jimmyw85 發表於 2010-8-4 03:35 PM

去到900/1125都超過26000分WITH I7 SERIES
粒U唔夠..打06做咩..
行轉VANTAGE包你開心