《 開 箱 》Zotac GTX480 AMP Edition 雙風扇非公版

張卡其實出左1排,只係來貨好少,所以1早已斷貨, 今日終於到手,呢張採用由散熱器大廠 ZALMAN  5 條 Heatpipe 熱導管設計 VF 3000N散熱器, 不過個散熱使用3 Slot設計,對於採用多卡使用者較為不便。

小測 (室溫估計27-28度)

IDLE 41度

FURMARK FULL LOAD 75-77度

溫度真係唔錯

幾$??
趙學而 發表於 2010-8-15 01:21

街價好似$41XX-$42XX左右

回復 4# RX-8

you are very lucky can bought this version gtx 480 and i wait for a long time coz no stock!!!

街價好似$41XX-$42XX左右
RX-8 發表於 2010-8-15 01:25

都幾貴下喎,分開買好似仲平d

都幾貴下喎,分開買好似仲平d
tony_lkt 發表於 2010-8-15 01:28

買得呢個價位的卡, 平個 DD 已經無關痛養.
出貨已經用靚野, 唔使自己晒時間去麻 (自己鐘意 DIY 另計).
要去 RMA 又唔使換來換去

買得呢個價位的卡, 平個 DD 已經無關痛養.
出貨已經用靚野, 唔使自己晒時間去麻 (自己鐘意 DIY 另計).
要 ...
Miipp 發表於 2010-8-15 02:31

最大問題係手工唔好 會冇埋保養

FULL LOAD 75-77度

GOOD JOB~

所以話 散熱器 幾緊要~