[開箱] Colorful iGAME GTX460

先來外盒...

內盒~~有D 似ASUS..

配件:Mini HDMI cable,T-shirt ,2X 4PIN TO 6PIN, DVI TO VGA,

COMPANION

主角現身~ 3SLOT 雙FAN~~

一鍵超頻按鈕...

電壓測量點

加長左既雙6PIN~~

HS 個面....好老實...D 紋好粗...當沙紙都仲得...拋下佢會好D..

FAN~~

GPU~~白色散熱膏...
自行換左GC-2

RAM

6+1供電

TEST:
920/1050 3D MARK V

950/1000 3D MARK V

IDLE:36度

MSI Kombustor:10分鐘 71度 FAN 2600RPM

話外...460 768MB 係唔可能同460 1GB..玩SLI

其實都唔關間SHOP 事既~~
我同間SHOP了解左之後~~
原來係Bravo  SEND 留左比佢地~~
當時佢地都有叫我留電話~~如果真係有既~~通知我~~
誤會一場~~

也有CHING 26/9 買..要晚上9點先有~~
所以大家一定要問清楚買既間SHOP~~
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

很不錯的樣子...=w=
920己經到頂?

恭喜師兄~

呢張散熱器及用料, 好正~

師兄咁多玩具
請問呢張同之前張hawk,全速下邊張嘈d???

有冇一鍵超頻下 = = xDDD

有冇一鍵超頻下 = = xDDD
jackli 發表於 2010-9-23 10:26

一鍵超頻...其實係2個BIOS 之間既切換
820MHZ OR 675MHZ...
所以...冇咩用...

正如你買張SOC..都係唔想行675MHZ 姐~~
買原頻~~都可以用SW OC 上去~~

師兄咁多玩具
請問呢張同之前張hawk,全速下邊張嘈d???
tom241457 發表於 2010-9-23 10:05

全速係MSI HAWK 嘈D~~
個FAN 多出2000轉...點會唔嘈..

同速的話~~2姐差唔多~~
不過HAWK 就會熱D...

IGAME 熱風係卡頂出...CPU HS 幫手散熱...所以 CPU 熱左DD

有好有唔好啦~~

很不錯的樣子...=w=
920己經到頂?
chise 發表於 2010-9-23 05:21

試過..950....失敗左...(可能 RAM  OC 過頭)
花畫面...我當失敗~~

先來外盒...

內盒~~有D 似ASUS..

配件:Mini HDMI cable,T-shirt ,2X 4PIN TO 6PIN, DVI TO VGA..

主角 ...
jack0608hk 發表於 2010-9-23 03:12

你COMPANION俾間SHOP抽起左囉

你COMPANION俾間SHOP抽起左囉
kenofstephen 發表於 2010-9-23 11:56

DEL