有張winfast 9400gt...花左畫面

朋友比,冇單,漢科保,

係咪可以直接上去整...or一定要單先得???

可以上去整 不過應該要加錢
ronaldhui 發表於 2010-10-18 06:00 PM

加錢...???加咩錢...??

*盒面有出廠日期,2009/06/29做,

保用期至07-2011 / 只包人工至07-2012

If u know, u don't need to ask
elvako 發表於 2010-10-18 06:25 PM

我就係唔知可唔可以唔洗睇單*因為冇左單,

就咁帶卡上去整啊大佬...

一定要單.....
暴力乂狗仔 發表於 2010-10-18 07:28 PM

-0-...咁就大檸樂la....

漢科保唔一定要單  個盒上果個日期之內就唔洗睇單
love19901109 發表於 2010-10-18 08:03 PM

咁即係連盒帶去就ok la~~~thx~

回復  tkf
你睇下有冇果張貼紙  因為底板有就可以
love19901109 發表於 2010-10-18 08:41 PM

lee 張 ???

回復  tkf
系... 點解你張9400GT咁新  打Online game 都會窒...
love19901109 發表於 2010-10-18 08:53 PM

我幾時話打online game 會窒....:funk:

淨係花左畫面o者...

不過lee張野又真係幾新...

個fd買左之後冇記錯應該已經有新聞話出gt2xx ..

回復  tkf
你拎張卡黎做咩??打唔打機...
love19901109 發表於 2010-10-18 10:17 PM

得閒咪玩GRID*淨係過手癮果隻...,

online game 果d對我已經起唔到咩興趣...

e家專心玩facebook game lo....

回復  tkf
GRID 都玩到咩...   如果溫度唔高都花就應該有事
love19901109 發表於 2010-10-18 10:31 PM

其實LEE張卡係我今日先拎...

開機入BIOS已經花...

之前有張HD4830 ,玩GRID順到飛起...

E家要等LEE張9400GT拎去KT整完先有得再玩...

*畫質唔太高,應該夠順LA掛....

回復  tkf
@@"4830 個LV 同9400GT 差好遠...   不過入BIOS 都花就一系你整過個散熱 唔系既話漢科會搞的
CH ...
love19901109 發表於 2010-10-18 11:55 PM

HS 都冇拆過...何況個FD同我講話佢買番黎一插機已經花畫面,

之後扔埋一邊,到今日就比左我LU...

應該本身張卡有事..