食過番尋味, 半年後又在高登執到兩個一模一樣的紙皮箱

呢個係小弟半年前在epc出的報告, 當時在高登第一次執到兩個紙皮箱
http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1437618

半年之後... 去到高登又再執兩個...

不過今次連台灣貨都無得執, 得番大陸貨

而家D所謂旗艦新舊交替真係越黎越快, 想起以前卡王8800GTX玩幾年, 285都玩年幾, 480就半年唔到

黎張三代同堂 - GTX285 SLI, GTX480 SLI, GTX580 SLI

終於上機 - GTX 580 SLI

轉頭再跑下分

條大蛇爬過兩張卡

:funk:SLI王wait for ur report

米王

其實你都有480,我覺得冇咩必要買580

呢個係小弟半年前在epc出的報告, 當時在高登第一次執到兩個紙皮箱

半年之後... 去到高登又再執 ...
googleli 發表於 2010-11-13 16:09

師兄,萬分欽佩,你買左我可以收山了,一於等你報告。

d咭皇越黎越大張,遲d會唔會插咭+cable拖個箱先得?好以HDD咁.

個箱好似火牛咁連風扇連火牛,自己插220v 交流電.

d咭皇越黎越大張,遲d會唔會插咭+cable拖個箱先得?好以HDD咁.

個箱好似火牛咁連風扇連火牛,自己插220v 交流 ...
6seven 發表於 2010-11-13 16:22

其實由285至580張卡係冇大到。

580 SLI 咁 "$豪$" 放

咁你D480 點丫?好似285咁收藏?

會唔會係EPC 2手區見番佢地,

我對285/480 都好有興趣