想問下MSI 460 Talon Attack

有冇Ching可以用普通人聽得明GE話解釋下?
轉貼 XFASTEST
相較於N460GTX Hawk版本,在本體方面採用的都一樣,差異在於使用0.4ns的記憶體,核心時脈從N460GTX Hawk的780/1560/3800Mhz提昇至810/1620/3900Mhz,目前售價未知
相較於N460GTX Hawk版本,在本體方面採用的都一樣,差異在於使用0.4ns的記憶體,核心時脈從N460GTX Hawk的780/1560/3800Mhz提昇至810/1620/3900Mhz,目前售價未知

有冇Ching可以用普通人聽得明GE話解釋下?
轉貼 XFASTEST
相較於N460GTX Hawk版本,在本體方面採用的都一樣 ...
Guardian 發表於 2010-11-14 21:55

MSI 460 Talon Attack 相較於N460GTX Hawk版本 (使用0.5ns的記憶體),在本體方面採用的都一樣,差異在於使用0.4ns的記憶體,核心時脈從N460GTX Hawk的780/1560/3800Mhz提昇至810/1620/3900Mhz,目前售價未知

我就係睇唔明佢講咩
sry我玩電腦不是好耐
即係快少少咁解?

我就係睇唔明佢講咩
sry我玩電腦不是好耐
即係快少少咁解?
Guardian 發表於 2010-11-14 22:00

應該係再好超D ! 希望冇錯啦! 之前有師兄已經講過 關於 MSI 460 Talon Attack "使用0.4ns的記憶體"

可唔可以簡單D
例如: 4830 800SP, 超少少變偽4850
因為諗住入460 HAWK, 未決定等唔等Talon Attack

回復 4# AT88

ic
thx
我唔玩超頻
即係對我冇咩影響

可唔可以簡單D
因為諗住入460 HAWK, 未決定等唔等Talon Attack ...
Guardian 發表於 2010-11-14 22:03

之前有師兄問過香港代理, 香港暫時未有....呢D都係marketing strategies.

回復 7# AT88

icic
thank you for noticing!

可唔可以簡單D
因為諗住入460 HAWK, 未決定等唔等Talon Attack ...
Guardian 發表於 2010-11-14 22:03

N460GTX Hawk 而家都係HK$1699.  唔知短期內HAWK 仲會唔會降價呢.....

如果香港真係出埋 MSI 460 Talon Attack, MSI 460 HAWK 應該會有降價機會啦....

回復 9# AT88

咁又唔怕等多陣
反正冇game玩住