[好鬼擔心] 剛剛買左張 XFX 6670 1GB DDR3

(xfx 6670 1gb ddr3 128bit)

但買完之後上網 睇, 先知xfx 好似成日出問題,好擔心用幾個月就壞, 買左成$700......

小心當人為,呢間廠真係幾賤

雖然我剛剛拎左張XFX ATI 4550去整有得換,但都要等一個月,唔話我人為算係咁...

但買完之後上網 睇, 先知xfx 好似成日出問題,好擔心用幾個月就壞, 買左成$700 ...
darkangela 發表於 2011-5-31 22:54

7舊水仲要買隻 gddr3版

但買完之後上網 睇, 先知xfx 好似成日出問題,好擔心用幾個月就壞, 買左成$700 ...
darkangela 發表於 2011-5-31 22:54

要擔心都擔心唔來啦,

而且張卡又未壞

7舊水仲要買隻 gddr3版
enviro50042c 發表於 2011-6-1 00:16

要單slot係得gddr3揀,牙石都有張,早幾日+刀睇好似唔駛7舊

Within 7 days, back to shop to change it by adding some money

做咩唔揀MSI,ASUS個D

個兩張都係DDR5

真係唔明點解唔揀 gddr5

買張 $399  5670 GDDR5 好過~!

Within 7 days, back to shop to change it by adding some money
kenki 發表於 2011-6-1 00:26

1.)我喺中央田買, 唔知 7日內 加錢換過張成數有幾大,會唔會唔換比我架?
2.) 會唔會收手續費?

THANK YOU  咁多位師兄!

(剛見有人開新post 又話買左XFX 呢隻牌子出事,依家真係驚驚地!)