[求救]千五蚊左右最抵玩既選擇

MSI微星 DI-R6870HK HD6870 Hawk w/HDMI+DVIx2+MiniDPx2 PCI-E 1GB GDDR5 HK$1,590

Gigabyte技嘉 GV-R687OC-1GD HD6870 w/HDMI+DVIx2+MiniDPx2 PCI-E 1GB GDDR5 HK$1,485

呢兩張係咪最抵玩? N定A冇乜所謂, 抵玩就得

我用緊:
AMD Phenom(tm) II X4 940 Processor
ATI Radeon HD 4770
22" Monitor 行1680x1050

求指引

兄台你都準備出@@  msi過張好d
話時話理張野 仲有冇得再減價? 有冇高人可以預測倒

兄台你都準備出@@  msi過張好d
話時話理張野 仲有冇得再減價? 有冇高人可以預測倒 ...
oscar2 發表於 2011-10-5 17:19

係阿, 但係我隻牛好似唔夠火, 得350W

不過都諗住換埋火牛+機箱架喇

回復 3# 殘雲

350W連一個6pin卡都推唔到

換個牛再加張6850

回復  殘雲

350W連一個6pin卡都推唔到
ip4368 發表於 2011-10-5 17:26

4770咪6 PIN, 玩左年幾都冇事

不過牛我會換既, 唔駛擔心

4770咪6 PIN, 玩左年幾都冇事

不過牛我唔換既, 唔駛擔心
殘雲 發表於 2011-10-5 17:31

唔換

雖然見親個Hawk字都知唔會差得去邊,不過今次Gigabyte果張真係好野黎架
http://www.youtube.com/watch?v=5 ... re=related&hd=1
http://www.xfastest.com/viewthread.php?tid=59103&highlight=

回復 8# hkpagybid

好係邊? 冇咩點介紹

回復 9# oscar2

睇youtube段片同d回覆

基本上2張都係好野,MSI好似保養長D