4670退役,升級一問

想搵番張卡黎打d3,約500-700左右,有咩好介紹?
focus 4890/msi 6670/his 6770,呢3張邊張好

根據你嘅選擇,梗係6770啦

6770,6770快6670 1倍,4890 用電發熱又吾 support DX 11

呢個價位仲有咩選擇?呢個價位N卡真係冇得鬥?
6770有邊張抵玩?XFX果張O唔OK?
另外想問下,顯卡除左睇時脈,BIT數外仲有咩要睇??
仲有6850同6770係咪真係差好遠好遠?

另外想問下,顯卡除左睇時脈,BIT ...
YC_ming 發表於 2012-4-1 22:36

below 1000 is either 6850 or INNO 560SE

另外想問下,顯卡除左睇時脈,BIT ...
YC_ming 發表於 2012-4-1 22:36

我都會選擇6770
XFX都OK o既
聽聞近排代理保養有改善
如果可以俾多$200筆直梗係買6850啦

我都會選擇6770
XFX都OK o既
聽聞近排代理保養有改善
如果可以俾多$200筆直梗係買6850啦 ...
KBatigo 發表於 2012-4-1 23:06

6850真係差好遠?
200唔係問題,不過200無極限

咁6790呢?佢又去到咩級數?

6850真係差好遠?
200唔係問題,不過200無極限

咁6790呢?佢又去到咩級數? ...
YC_ming 發表於 2012-4-1 23:20

如果說6790的話,我寧願用可樂牌HD6850(正在使用中)

同時搵到就HD6850
900$就得性價比最高

呢個不直就6770啦,n 卡呢個位冇睇頭