遲黎既7970cf (更新了圖片)

2500k上到4.5ghz但睇呢餵唔飽兩張卡

單卡

超至1080

而家先得閒跑下遊戲效能,估唔到cf效率有咁高!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回復 1# micchan218hk

"其實都唔差,都唔明點解個個講度張680識飛咁"

呢個就係 N 記陰險之處. 我都係中左招買左 GF3, GF4.

好憎呢間公司, 都唔係靠技術 而係靠謊言/中傷人地.

可惜上次飛機意外死個CEO 係 MICRON 而唔係 N 記個 CEO......

回復 2# dvdrom

680價錢差唔多,勁過7970少少,但耗電量和熱量比7970低,

其實我係N記打手,我呃你咋,唔好買680呀

回復 3# gouranga
衰在d Game又係支援NVIDIA好d

回復  gouranga
衰在d Game又係支援NVIDIA好d
ngauwong 發表於 2012-4-2 23:04

nvidia driver寫得比較好

回復  micchan218hk

"其實都唔差,都唔明點解個個講度張680識飛咁"

呢個就係 N 記陰險之處. 我都係中左招 ...
dvdrom 發表於 2012-4-2 21:59

你話買左GF5中伏都合理
BUT GF3 GF4 果期邊有伏?

great score :P   [AMD一卡6mon]

ching 7970cf  跑3dmark11  既温度勁唔勁丫
bigboss_hk168 發表於 2012-4-2 23:14

兩張卡相差成十度
68度同78度

nvidia driver寫得比較好
ho962010 發表於 2012-4-2 23:06

CF下AMD效率比較好

遊戲 200%提升