(顯卡)我應該等定轉其他?請幫忙~

之前已問過師兄們,
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... p;extra=&page=1
代理玩左我1X日,次次都要我主動搵佢地!!先講卡壞話換卡比我,但之後又話冇貨?叫我轉ASUS GTX560 DC 但都要等.....話22/6有.....(唔知真係有冇?)咁我問唔轉要返MSI要7月中...仲未知是否一定有.....
我問過可否加錢換卡,話可以......
1.想問問師兄們有冇試過咁問題?我仲可以有咩野選擇?
2.我應否換ASUS 560DC?
3.如果我加錢有否其他好選擇?(價錢不想加太多,希望幾百內)
張卡到是上個月中買用左大約3星期,維修左2星期.............

MSI 560GTX OC我上年4月已出
呢張卡一買面頭一定係有膠紙同埋後面有哂膠塞的
我極之認為你買左張退貨卡

咩代理?最好換新卡,整好都唔知頂幾耐!

之前已問過師兄們,

代理玩左我1X日,次次都要我主動搵佢地!!先講卡壞話換卡比我,但之後又話冇貨?叫我轉ASUS ...
andyhiro 發表於 2012-6-18 18:10

你張好大可能是退貨卡....!!!
我都試過買退貨牛...我即時衝去間舖換貨.

http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1803586

MSI 560GTX OC我上年4月已出
呢張卡一買面頭一定係有膠紙同埋後面有哂膠塞的
我極之認為你買左張退貨卡 ...
毛毛怪 發表於 2012-6-18 23:29

明白,但現在已冇證冇據,我只係想快D有返新卡用
只怪自己少買,比D PK店有機可乘,只有下次小心D

咩代理?最好換新卡,整好都唔知頂幾耐!
samsunguy 發表於 2012-6-18 23:35

漢X代理,我係SSP 1/F漢X買,佢唔係同我維修,係換新但話冇貨要我轉其他,等全新要7月中....

你張好大可能是退貨卡....!!!
我都試過買退貨牛...我即時衝去間舖換貨.

...
i_djinn 發表於 2012-6-19 00:59

師兄,如果你早D出現就好,
我現在一肚氣,漢X店員!!!用3星期,維護2星期!!!!仲要之前係咁搵問人咩事又要攞去維修!!!

我仲要問過TW MSI初頭都話冇事,同佢MAIL左幾日先話有問題要檢查
漢X仲好笑我打比佢一開始已講明,一LOAD GAME就上9X度,攞去檢查時佢試都8X度....但佢地個度冷氣勁凍....都仲話正常...要試.....買咁多漢X野,我第一次去維護,我完全對佢地冇信心