回覆  calvinchi
Zotac個firestorm始終有d bug bug地
9系果時個oc+更加係俾某超頻網插上天 ...
danny9428 發表於 2016-7-30 00:13

先唔講bug唔bug
佢個介面見到都唔開胃,唔係要轉燈都費時開佢
zotac最大好處係用料足加價錢合理,一般用家應該好好珍惜呢間廠

唔好話唔教精你地,前幾日林大哥開左Post,講1060有句話我覺得講得幾好,張卡溫度低唔係代表好涼,已係張熱力轉移左,到最後都係你地自己索番d熱氣。
     想張卡涼快勁,只有用EK 自組水,用水將核心信速冷卻,而且唔會制造好多熱氣,RGB 鬼佬都係自己加上去。講到呢道,樓主應該好灰haha

TSMC問題多, 基本上各牌子頂級非公都要補出降頻版
1112311123 發表於 2016-7-30 00:30

無錯呀
MSI張Z, GIGA張extreme真係好少見就知咩事

XOC BIOS過左2.1好耐, 係個BOOST搞搞陣, OFF到BOOST就發達

1060 1070 1080都係2.1G封頂, 跟本就係NVIDIA ...
1112311123 發表於 2016-7-30 00:33

過左圖呢,片呢???

廣告?
回覆  1112311123
java2 發表於 2016-7-29 23:03

樓主超曲線呀

老實講, EVGA真係神級, 喺外國好出名, 喺美國本土係TOP SELLER, 售後服務出名好
終於有港行, 等左好幾年,  ...
1112311123 發表於 2016-7-29 21:19

認真,肯比7K買嗰個先真係有良心。一定真心想打救腦場店舖/港行。

貴咁少 真係辛苦晒

唔怪得有人話呢度有打手